Bestel informatie

Alle informatie omtrent bestellen en betalen kun je hier terecht op deze pagina. Van prijzen en levertijden tot betalingsmogelijkheden en verzendkosten, alles is hier gemakkelijk en snel te vinden.

 

Prijzen

Alle prijzen die je te zijn krijgt in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons (de ondernemer) niet. Van een kennelijke vergissing is sprake wanneer de consument had kunnen weten of begrijpen dat de prijs (veel) te laag is voor het artikel dat werd aangeboden. Het moet voor de gemiddelde consument duidelijk zijn geweest dat het hier om een vergissing ging en zelfs als dit niet meteen duidelijk was, dan was het verschil in prijs zo aanzienlijk dat er in ieder geval reden had moeten zijn voor twijfel. De wet bepaalt dat de consument in geval van twijfel omtrent de juistheid van de prijs nader onderzoek moet verrichten. Dit kan hij/zij bijvoorbeeld doen door navraag te doen bij de ondernemer.

Levertijd

Heb je een bestelling geplaatst voor 19.00 uur? Dan is jouw bestelling snel binnen vier werkdagen in huis!*

Bestel online en krijg het product binnen vier werkdagen thuis

*Let op: producten die besteld zijn op een feestdag, worden wellicht een dag later bij je thuis bezorgd.

 

Betalingsmogelijkheden

iDEAL is in Nederland al jaren de meest populaire betaalmethode bij online shoppers. iDEAL maakt het mogelijk om via de eigen vertrouwde bankomgeving snel en veilig te betalen. Het maakt niet uit bij welke Nederlandse bank je een rekening hebt. iDEAL ondersteunt alle banken. Een iDEAL betaling wordt direct door ons verwerkt. Daardoor kunnen wij snel de producten uitleveren.

Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen bij Mypall.

 

Verzendkosten

Al onze producten leveren wij zelf. De verzendkosten voor artikelen onder de 50 euro bedragen 6,95 euro voor de consument.

Helaas is het niet mogelijk om een voorkeur voor een aflevertijd aan ons door te geven. De route wordt door de afdeling logistiek zo efficiƫnt mogelijk ingepland. Het is wel mogelijk om een ander afleveradres door te geven dan het factuuradres wat opgegeven is.

Ben je niet thuis? Dan leveren we het pakketje bij de buren af. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus met het huisnummer waar het pakket ligt. Zijn je buren ook niet thuis? Dan nemen we het pakket weer mee terug en wordt er contact met je opgenomen over een nieuw aflever moment.

Ben je benieuwd naar volledige informatie omtrent verzending, betaling, levertijd, garantie etc? Lees ze dan terug in onze algemene verkoopvoorwaarden.