Klantenservice

Bij de Mypall klantenserivce geloven we in het overtreffen van  de verwachtingen van onze klanten en zetten we ons daar iedere dag 100% voor in. Wij staan continu voor jou klaar via onze klantenservice. Zo krijg jij altijd de ondersteuning en hulp die je verdient.

Ruilen of retourneren

Heb je een verkeerde maat besteld of komt het product niet helemaal overeen met je verwachtingen? Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle informatie  omtrent klantenservice op deze pagina bij elkaar gezet. Wel zo gemakkelijk om door te lezen voordat je het pakket retour stuurt.

  1. Zorg ervoor dat je het product onbeschadigd retourneert, namelijk in de originele verpakking.
  2. Als je een online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst op eigen kosten.
  3. Is je kussen of pallet toch te klein? Dan is mogelijk om te ruilen mits deze niet gebruikt is. Je kunt het artikel dat te klein is op eigen kosten retourneren en vervolgens een nieuwe order plaatsen met een grotere maat. Indien we de originele bestelling in goede orde hebben ontvangen betalen we jou het volledige aankoop bedrag terug.

Retouradres
Mypall t.a.v. retouren klantenservice
Antoniusstraat 13A
5408 AM Volkel

Zo retourneer je een pakket

  1. Lees allereerst de voorwaarden op de website.
  2. Doe de artikelen daarna in een stevige doos met de factuur.
  3. Maak de doos goed dicht en klaar voor verzending
  4. Retourneer het pakket naar het juiste adres
  5. Vervolgens nemen wij contact met je op

Betaalmethoden

Betalen maken wij gemakkelijk voor onze klanten. Daarom bieden we je de mogelijkheid om snel en makkelijk een betaling te voldoen via iDEAL. Lukt het niet met betalen? Stuur dan een bericht naar de klantenservice: info@mypall.com

Betaal snel via iDeal

Levering en verzending

We streven erna om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden want onze klantenservice weet als geen ander dat wachten nooit leuk is. De levertijd van de Mypall producten is zo’n 2-4 werkdagen. In het geval dat de order boven de 50 euro uitkomt vervallen de verzendkosten. Voor bedragen onder de 50 euro wordt er 6,95 in kosten gebracht. Al onze producten worden door ons zelf afgeleverd bij onze klanten, zodoende we zeker weten dat alles goed gaat.

Klachten

Heb je een vraag, op- of aanmerking over een product? Stuur dan een bericht naar de klantenservice: info@mypall.com

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe weet ik de maat van het kussen of de pallet?
Kijk voor de uitgebreide uitleg bij onze maattabel.

Ik ben een stichting, vereniging of goed doel en op zoek naar sponsormogelijkheden?
Neem contact op met onze klantenservice via: info@mypall.com en beschrijf zo goed mogelijk jullie intenties en wensen zodat het.

Bestelling

Ik heb een vraag over een lopende bestelling?
Stuur een bericht naar info@mypall.com en we reageren zo snel mogelijk op de vraag.

De betaling is voortijdig afgebroken, is mijn bestelling wel geplaatst?
Zolang je geen bevestiging van de bestelling hebt is de order niet geplaatst. Pas wanneer de orderbevestiging ontvangen is ben je verzekerd dat het artikel jouw kant op komt.

Kan ik een bestelling annuleren?
Zodra een bestelling is verzonden is het niet meer mogelijk om deze te annuleren, neem voor jouw specifieke situatie contact op met de klantenservice via: info@mypall.com

Schoonmaak en veiligheid

Hoe maak ik de foodtray schoon?
Onze noll mag gewoon mee draaien in de vaatwasser, daarnaast kun je hem ook uitspoelen in de spoelbak met wat lauw water en afwasmiddel. Gebruik geen allesreiniger, of andere schoonmaakmiddelen die kunnen bijten in het materiaal. Lees meer over het schoonmaken op de volgende pagina: schoonmaken van drinkbakken. 

Hoe maak ik het kussen schoon?
Onze atoll kun je met wat lauw warm water en een doekje schoonmaken. Merk je daarna toch nog dat er diepere vlekken op zitten? Gebruik dan wat afwasmiddel waardoor het kussen weer als nieuw is. Allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen raden wij af, aangezien deze kunnen bijten in de stof en verkleuring veroorzaken. Mocht je het fijn vinden dan kan de hoes van het kussen in de wasmachine meedraaien op kort een programma van 30 graden.

Hoe maak ik de pallet schoon?
Onze mypall kun je schoonmaken met lauwwarm water en een beetje afwasmiddel. Allesreiniger en andere schoonmaakmiddelen kunnen ervoor zorgen dat het kunststof verkleurt. Bovendien raden we het af om de pallet schoon te maken met de hoge druk reiniger. Door de intense druk op het materiaal slijt de beschermlaag en is het kunststof eerder vatbaar voor vuil wat van buitenaf komt.

Zijn alle artikelen veilig in het gebruik?
Al onze producten zijn veilig om te gebruiken met dieren. De veiligheid wordt gewaarborgd doordat het kunststof niet giftig is voor mens en dier. Desondanks raden we het niet aan om zelf uit de foodtray te gaan eten of drinken.

 

Privacy

Hoe gaan jullie om met de privacy van consumenten?
Mypall respecteert de privacy van alle klanten op haar website. Daarom dragen wij zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk zal worden behandeld. Wij gebruiken enkel gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarbij komt dat wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met toestemming. Wanneer er toestemming is met betrekking tot gegevens zullen deze alsnog niet aan derden verkocht worden. Deze gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling.

Hoe wordt er met NAW-gegevens omgegaan?
Mypall gebruikt verzamelde gegevens om klanten de volgende diensten te leveren: Bij het plaatsen van een bestelling, hebben we naam, e-mailadres, afleveradres onder andere nodig om de bestelling uit te voeren. Daar op volgend worden deze gegevens gebruikt om te informeren over de ontwikkelingen rondom de website en over speciale aanbiedingen en acties.