Over ons

Luxe voor your pall Design en lifestyle producten voor honden

Ben je op zoek naar luxe voor je hond? Wij zijn gek op honden, waarschijnlijk net zo gek als jij! Maar een mooi interieur vinden we ook belangrijk. Wist je dat deze twee items heel goed samen kunnen gaan? Zonder dat je er op de kwaliteit hoeft in te leveren. Onze luxe design en lifestyle producten voor honden bewijzen dat. Bij Mypall.com vindt je namelijk stuk voor stuk items die een stijlvolle plek in je interieur verdien en duurzaam Dutch Design zijn.

 

Design en lifestyle producten voor honden

Laat je hond heerlijk ontspannen op ons luxe hondenkussen, met passie ontworpen en in Nederland geproduceerd. Zo gemaakt dat het in weer en wind goed blijft functioneren. Bijpassend met de hondenpallet eronder maak je echt een statement binnenshuis of buitenshuis. 

 

Of kies voor een luxe drinkbak of voerbak met opstaande rand. Een item dat je niet langer in een hoekje hoeft te verstoppen, want dit ontwerp is een echte aanvulling op je interieur. Daarnaast is er ook nog gedacht aan het welzijn van je hond. De food tray is namelijk ontworpen met een opstaande rand. Hierdoor blijft vocht of vuil erop liggen en blijft je vloer schoon. Door de producten van Mypall komen de twee werelden van huisdieren en baasjes bij elkaar. 

 

Met liefde gemaakt en met de hand voor jou verzameld

Mypall zorgt ervoor dat jij een product in huis kan halen wat echt het beste is voor je hond. Een uniek product wat echt werkt met een luxe uiterlijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom testen we onze producten uitvoerig en staan we er 100% achter. 

 

Mypall

Het is ons doel om als aanbieder van luxe design en lifestyle producten voor honden te zorgen voor de meest optimale situatie voor baasje en huisdier. Dit doen we door unieke, mooie en functionele producten te maken die gezien mogen worden in het interieur. Met liefde, passie en heel veel plezier zijn al onze producten tot stand gekomen. Ontdek alle bijzondere items in onze webshop speciaal ontworpen voor jouw hond.

 

Heel veel plezier op www.mypall.com 

The love you give,
comes back to
you ten-fold.

Onze belofte

Milieuvriendelijk

Groene productie.

Onderhoudsvrij

Gemakklijk te reinigen.

Duurzaam

UV- en waterbestendig, rot en splintert niet.

Duurzaam Dutch design

Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Heb je een vraag?

neem contact op